Založ si blog

Liberál dostane odmenu za socialistické výsledky práce

Šéf Sociálnej poisťovne pochádzajúci zo stajne SaS má dostať individualistickú odmenu za výber poistného vo výške 1O5 %. Za socialistické výsledky práce presahujúce 100% mu jeho stranícky šéf – sociálny minister navrhuje odmenu 55 tisíc Eur. Priatelia ostaňme pri zdravom rozume. Ak by liberál na poste šéfa Sociálnej poisťovne mal za úlohu vyzbierať po Slovensku 100kg starého železa a priniesol na ministerstvo práce 105 kg starého šrótu, tak je to nespochybniteľných 105%.Liberáli na obhajobu vysokej odmeny útočia výkrikmi prečo úspech neodmeniť.Je to blamáž, nie úspech.Prekročiť výber poistného nad 100% nie je možné.Odvod poistného určuje zákon.Žiaden zamestnávateľ neodvedie do Sociálnej poisťovne vyššie  poistné ako má predpísané.Pravda je taká,že za bežný rok 2011 Sociálna poisťovňa vybrala poistné vo výške 97%.Tak je to uvedené v Správe o hospodárení Sociálnej poisťovne.

Spravodlivý minister práce,v tričku SaS oceňuje socialistického úderníka aj za vynikajúce,doslova historické  hospodárske výsledky.Mal vraj štátu „ušetriť“100 miliónov Eur.Ako príklad uvádza vyšší výber poistného o 80 miliónov Eur.A znova je to blamáž a hra „Ja na bráchu brácha na mne“.Transferom zo štátneho rozpočtu dostala Sociálna poisťovňa na oddlženie štátnych zdravotníckych zariadení 60 miliónov Eur.Samozrejme,že do „úspešného“ výberu poistného je započítaných aj 60 miliónov Eur zo štátu.

A najvyššia podlosť!!! Tých 55 tisíc Eur,po slovensky 1 milión 650 tisíc korún „ušetril“hrdina liberál,pre seba na mzdách svojich podriadených. Pri politických čistkách v Sociálnej poisťovni vyhodil zo zamestnania okolo 300 zamestnancov.Podľa zdrojov blízkych hovorkyni Sociálnej poisťovne,opúšťali zamestnanci Sociálnu poisťovňu slobodne a s úsmevom na perách v ústrety lepším zajtrajškom v radoch nezamestnaných a solidárne odovzdali ročné mzdy za rok 2011 svojmu bossovi.Spravodlivosť ako vyšitá zo stajne S a S .(Sloboda a Solidarita).

 

BOH NÁS OCHRAŇUJ OD NOVODOBÝCH HRDINOV SOCIALISTICKEJ PRÁCE

 

 

 

 

Demokracia a budúcnosť Slovenska

04.03.2012

Demokracia je slovom ale aj realitou života.Demokracia pochádza z gréckeho slova demos – ľud a kratos – sila,vláda.Znamená vládu ľudu.Demokracia predstavuje mieru účasti ľudu na štátnej moci V antike,v období pred Kristom aj za čias Krista demokracia znamenala uznávať právo a práva iných.Demokracia znamenala právo na život,slobodu,majetok.Ale práva sa [...]

Nie som proti bohatstvu som proti chudobe

27.02.2012

Tento citát z tlačovej konferencie pána Jozefa Ďuricu , predsedu Strany Demokratickej Ľavice som použil ako moju interpretácie filozofie politiky novej ľavicovej strany . Strany, ktorá sa mieni uchádzať o priazeň voličov širokého sociálneho a politického spektra. Našim bohatstvom je naša slovenská krajina a náš ľud . Ľud čo tu žije na svojej zemi po stáročia. Ľud [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5949x
Priemerná čítanosť článkov: 1983x

Autor blogu

Kategórie